Intrebari si raspunsuri

INTREBARI si RASPUNSURI 

 

LA CE FEL DE REZULTATE SA NE ASTEPTAM ?

Tehnologia laser s-a dovedit a fi buna pentru obtinerea unei inlaturari definitive a vaselor de singe tratate. Tratamentul consta intr-o sedinta initiala si inca una pentru corectarea unor eventuale elemente vasculare neobservate anterior. La fiecare consultatie initiala se va stabili un program de tratament individualizat in care se vor estima numarul de tratamente ce sunt necesare si ritmul efectuarii acestora.

 

CE TREBUIE SA FACEM INAINTE DE PRIMA SEDINTA ? sau Ce nu trebuie sa facem!

Sa nu ne prezentam la tratament dupa ce am stat la soare sau la solar. Distanta intre acest moment ( al " bronzatului " la soare sau solar ) sa fie de aproximativ 30 de zile. In rest nu este necesara o alta pregatire.

 

CUM ACTIONEAZA LASER-ul IN TIMPUL TRATAMENTULUI ?

Lumina de la Laser penetreaza peretele vascular iar caldura degajata va coagula singele in vas.
Rezultatul este ca vasul de singe colabeaza si ulterior se va resorbi si va disparea.

 

CE SE INTAMPLA IN TIMPUL TRATAMENTULUI ?

Se incepe cu fotografierea zonei care va fi tratata. O sa va rugam sa purtati o pereche de ochelari cu sticla filtru, de protectie, special destinati acestui tratament, pentru protejarea ochilor. Anestezia in timpul tratamentului se face cu un dispozitiv care raceste pielea in asa fel incat tratmentul sa decurca fara a produce efecte neplacute. Toti pacientii si pacientele au mentiont ca senzatia produsa de lumina laser aplicata pe piele impreuna cu anestezia prin racirea tegumentului fac ca metoda sa fie total acceptabila. In timpul tratamentului se observa disparitia vaselor tratate.

 

CE SE INTAMPLA IN TIMPUL TRATAMENTULUI ?

Se raceste zona de tratament si se aplica spoturi de lumina Laser sau lumina IPL. SEnzatia perceputa este de usoara piscatura. Anestezia este efectuata prin racirea zonei de lucru cu un dispozitiv special destinat acestei metode de tratament. In unele situatii in functie de zona unde se efectueaza tratamentul dar si de sensibilitatea individuala se poate folosi si un anestezic local.

 

CAT DE MARI SUNT VASELE CARE SE POT TRATA CU ACEASTA METODA ?

Se pot trata acele vase care au o diametru de aproximativ 1- 1,5 mm de culoare rosie- violacee .

 

ESTE ACEASTA O METODA EFICIENTA ?

Da, este o metoda sigura si eficienta.

 

POT SA APARA EFECTE SECUNDARE ?sau ce poate sa apara dupa primul tratament ?

Efectele secundare sunt rare. Poate sa apara o inrosire a tegumentului in zona unde s-a efectuat tratamentul, care ulterior va disparea in 24-48 ore. Se va limita expunerea imediata la lumina soarelui si se va indica in functie de situatie o crema cu factor de protectie UV adecvata. Local se va aplica un gel cu continut de heparina.

 

LA CE FEL DE REZULTATE SA NE ASTEPTAM ?

Tratamentul cu lumina laser produsa de Laser-ul NdYag s-a dovedit a fi deosebit de eficienta pentru inlaturarea permanenta a elementelor vasculare tratate.

 

ESTE TRATAMENTUL LASER POTRIVIT PENTRU DUMNEAVOASTRA ?

Tratamentul laser este o metoda avansate de fototratament, sigura si verificata. Pentru a putea estima cit mai corect tratamentul si rezultatele o sa va intrebam despre un istoric medical al afectiunilor de piele suferite pina acum.

 

 

 

ROMANIA, TARGU MURES  Tel: 0040 740 222800,  info@terapielaser.ro,    www.terapielaser.ro  ©      2016