Intrebari si raspunsuri

INTREBARI si RASPUNSURI

CE OFERA IN PLUS TERAPIA CU LASER FATA DE ALTE METODE DE TRATAMENT.
Ea nu are nevoie de utilizarea de medicamente sau interventii chirurgicale, există foarte putine efecte secundare sau riscuri și este rapid și convenabil. Studiile au arătat că acesta este mult mai eficace decat celelalte metode de terapie fizica. Scaderea durerii este de cele mai multe ori imediata. Ea se percepe dupa fiecare sedinta de tratament

DOARE? CE SE SIMTE IN TIMPUL TRATAMENTULUI ?
Nu se simte nici o durere pe durata tratamentului laser. Ocazional se simte ușoară senzatie de căldură. Nu există nici o durere care sa fie provocata de aplicarea sondei cu laser. Tratament cu laser este relaxant și unii oameni chiar au adormit in timpul tratamentului. Pe de altă parte, in unele situatii se poate intampla sa apara o scurta senzatie de accentuare a durerii dupa 12-24 de ore. Acesta inseamna ca a inceput in urma tratamentului cu lumina laser a inceput procesul de vindecare. Aceasta situatie poate sa apara in cazul afectiunilor cronice. Aceasta este o reactie normala ce se evalueaza de fiecare data in cursul sedintei de tratament.

CAT DUREAZA O SEDINTA DE TARATAMENT LASER ?
Durata unei sedinte de tratament laser este de aproximativ 60 de minute si depinde de marimea zonei de tratat. In afectiunile acute tratamentele se efectueaza zilnic, în special dacă acestea sunt însoțite de dureri intense. In cazul afectiunilor cronice tratamentele se efectueaza de 2 sau 3 ori pe săptămână. Planul de tratament este intocmit in mod individual.

DE CATE SEDINTE DE TRATAMENT AVEM NEVOIE ?
Aceasta depinde de natura afecțiunii care este tratată. Pentru unele afecțiuni acute, 2 până la 6 tratamente pot fi suficiente. Afectiunile cronice pot necesita 6-10 sedinte. In afectiunile cronice, cum ar fi artroze severe se vor efectua controale si tratamente de intretinere necesare pentru a controla durerea. Precizare noastra este ” ca o sa va simtiti mai bine dupa 4 tratamente iar daca nu atunci nu va mai programati !”. Se recomanda ca fiecare pacient sa efectueze cel putin 4 tratamente, indiferent de caracterul afectiunii acute sau cronice.

DUPA CAT TIMP VOM SIMTI REZULTATELE TRATAMENTULUI ?
Puteți simți o reducere a durerii după prima sedinta de tratament. Nu toata lumea raspunde la terapia cu laser si rezultatele nu pot fi garantate 100%. Fiecare tratament are efect cumulativ și rezultatele sunt de multe ori simțite cel mai bine după 2 până la 4 sesiuni de tratament. Tratamentul dureaza minute, si cu toate acestea, efectul terapeutic se mentine si dupa terminarea acestuia iar procesul de vindecare va continua mult dupa terminarea sedintelor ( sa va calmeze durerile ).

SUNT REZULTATELE DE LUNGA DURATA ?
Terapia cu laser terapeutic este o tratament care stimuleaza procesele de vindecare. Nu este vorba despre mascarea sau acoperirea simptomatologiei ( adica a semnelor ) vreunei afectiuni. Când te simți mai bine la acest tratament … e pentru că ești mai bine. De aceea mentionam aneterior ca efectele sunt de lunga durata.

POATE FI FOLOSITA IN COMBINATIE CU ALTE FORME DE TRATAMENT ?
Da, terapia cu laser este chiar mai eficient atunci când sunt combinate cu alte forme de terapie, inclusiv terapie fizica, Chiropractic, masaj, mobilizarea tesuturilor moi, electroterapie, sau efectuata dupa o interventie chirurgicala ( pentru a grabi vindecarea ). Noi combinam terapia cu laser cu alte tehnici de tratament de fizioterapie-ultrasunete si electroterapie, incluzand si gimnastica medicala, masajul, tehnici pentru a calma durerea mai repede!

ESTE UN TRATAMENT CU LASER RECE?
NU! Aparatul laser folosit este un laser pentru tesuturi in adâncime cu putere de penetrare mult mai profunda. Nici un laser rece de pe piata nu poate sa ajunga sa genereze efecte benefice ca si aparatul laser pe care-l utilizam noi. Ameliorarea durerii cronice și cazuri greu de tratat sunt specialitatea noastră. Avem pacienti ce au incercat terapia cu laser rece fără succes și doar dupa O SINGURA sedinta cu aparatul nostru ei au inceput sa se simta mult mai bine. NU toate lasere nu sunt la fel.

CUM STIU DACA TERAPIA CU LASER ESTE POTRIVITA PENTRU MINE ?
Va vom evalua starea dumneavoastră de boala și vom efectua o examinare completă pentru a stabili daca va calificati sau nu pentru a primi procedura cu terapie cu laser. Sunați-ne pentru a va programa la evaluare.

SE POATE FOLOSI TERAPIA CU LASER PE IMPLANTURI MEDICALE SAU PESTE METAL ?
Da, pentru ca terapia cu laser este de fapt un tratament cu lumina. Nu se incalzesc implanturile chirurgicale sau metalice in urma tratamentului cu laser. Aceasta poate fi utilizata în condiții de siguranță, fără efecte secundare. Este extrem de eficienta si pentru vindecarea ranilor post-operatorii. Multi pacienti ce au fost operati pentru inlocuire ( plastie ) de sold sau genunchi ne cauta pentru ingrijire.

ASIGURAREA MEA MEDICALA ACOPERA ACEASTA TERAPIE CU LASER ?
Asigurarea medicala NU acoperă costurile acestei proceduri de tratament. Cei mai multi pacienti care decid să primească beneficiile terapiei cu laser sunt bolnavi vechi si sunt obositi de a mai fi bolnavi, așa că ei aleg această metodă mai eficientă de tratament. Pretul nu mai este luat in considerare atunci când suferinta este de lunga durata sau tratamentele efectuate pana acum au fost ineficiente

Program Terapeutic cu Laser de Profunzime

Programul nostru de vindecare a tesuturilor moi

Prima sedinta: 100 RON include Consultatia, examinarea medicala si tratamentul laser

ROMANIA, TARGU MURES  Tel: 0040 740 222800,  info@terapielaser.ro,    www.terapielaser.ro  ©      2016